Topzon Agricultural Machinery

Sistem de aerare in pardoseala Schmelzer

Este cel mai eficient sistem de ventilatie de pe piata. Se caracterizeaza printr-un sistem individualizat, special adaptat pentru a se adapta in diferite tipuri si dimensiuni. Este recomandat ca, placa din beton trebuie sa fie mai inalta decat gratarul, astfel incat cupa de incarcare sa poata aluneca in siguranta pe podea. Canalele de aerare sunt disponibile in mai multe variante.

Detalii tehnice

Sistem de aerare in pardoseala Schmelzer

Recomandari de instalare
Inaltimea de incarcare a halei 2,0 m
Inaltimea de incarcare a halei 2,5 m
Inaltimea de incarcare a halei 3,0 m
Inaltimea de incarcare a halei 3,5 m
Inaltimea de incarcare a halei 4,0 m
Inaltimea de incarcare a halei 4,5 m
Inaltimea de incarcare a halei 5,0 m
Inaltimea de incarcare a halei 5,5 m
Inaltimea de incarcare a halei 6,0 m
Inaltimea de incarcare a halei 6,0 m
Inaltimea de incarcare a halei 7,0 m
Distanta intre canale 2,00 m
Distanta intre canale 2,25 m
Distanta intre canale 2,50 m
Distanta intre canale 2,75 m
Distanta intre canale 3,00 m
Distanta intre canale 3,25 m
Distanta intre canale 3,50 m
Distanta intre canale 3,75 m
Distanta intre canale 4,00 m
Distanta intre canale 4,50 m
Distanta intre canale 5,00 m

Dimesiuni

Sistem de aerare in pardoseala Schmelzer

    N
    Model 0.5 – 299mm – 35mm
    N
    Model 1 – 299mm – 1000mm – 35mm

    Galerie foto

    Sistem de aerare in pardoseala Schmelzer

    Sfaturi si bune practici
    Conservarea graului reprezintă un ansamblu de masuri tehnice care se aplica pentru dirijarea proceselor fizico-chimice si biologice din masa de boabe. In scopul păstrării in bune condiţii si cu pierderi minime ale acestora. Conservarea are obiectivul principal  menţinerea integrităţii cantitative si  însuşirilor calitative ale produselor depozitate cu un consum optim de energie, combustibil. Graul recoltat reprezintă un ecosistem complex cu activitate enzimatica bogata localizata in germene, contaminat cu microorganisme, eventual infestat cu insecte. Procesele metabolice proprii joaca un rol secundar in evoluţia postpubertare. Instabilitatea graului cu un conţinut de umiditate mare se datoreaza microflorei de “camp” si de “depozit” (bacterii, drojdii si mucegaiuri). Dintre factorii care influenţează procesele microbiologice (temperatura, compoziţia atmosferei din masa de grau, interacţiunile dintre speciile microbiene): –  umiditatea este cel mai important factor in determinarea activităţii microorganismelor care contaminează graul.  
    În funcţie de conţinutul in umiditate a graului, respectiv activitatea apei, pe grau se pot dezvolta diferite specii de microorganisme:

    a.

    La peste 20% umiditate si temperatura de 20°C se dezvolta rapid microflora aeroba anaeroba mezofila, inclusiv bacterii lactice, drojdii, mucegaiuri cu acţiune puternic degradanta. Aspergillus candidus, flavus, Penicillium cyclopium care contribuie la creşterea temperaturii masei de cereale la 60–70°C, ducând la denaturarea proteinelor. Prin autooxidarea lipidelor din grau se poate ajunge la autocombustie.

    b.

    La umiditatea de sub 15 % se pot dezvolta numai mucegaiuri xerotolerante.

    c.

    La umiditatea de 14 % conservabilitatea graului este bună datorită valorii limită a activităţii apei. Deoarece practic nu se mai dezvoltă nici mucegaiurile xerofile care pot consuma lipidele şi glucidele din grâu. Se elimina producerea de căldură, apă şi dioxid de carbon.
    Conservarea graului reprezintă un ansamblu de masuri tehnice care se aplica pentru dirijarea proceselor fizico-chimice si biologice din masa de boabe. In scopul păstrării in bune condiţii si cu pierderi minime ale acestora. Conservarea are ca principal obiectiv menţinerea integrităţii cantitative si a însuşirilor calitative ale produselor depozitate cu un consum optim de energie si combustibil. Graul recoltat reprezintă un ecosistem complex cu o activitate enzimatica bogata localizata in germene, contaminat cu microorganisme si eventual infestat cu insecte. Procesele metabolice proprii joaca un rol secundar in evoluţia postpubertare. Instabilitatea graului cu un conţinut de umiditate mai mare se datoreaza microflorei de “camp” si de “depozit” (bacterii, drojdii si mucegaiuri). Dintre factorii care influenţează procesele microbiologice (temperatura, compoziţia atmosferei din masa de grau, interacţiunile dintre speciile microbiene): –  umiditatea este cel mai important factor in determinarea activităţii microorganismelor care contaminează graul.  
    În funcţie de conţinutul in umiditate a graului, respectiv activitatea apei, pe grau se pot dezvolta diferite specii de microorganisme:

    a.

    la peste 20 % umiditate si temperatura de 20 °C se dezvolta rapid microflora aeroba anaeroba mezofila, inclusiv bacterii lactice, drojdii si mucegaiuri cu acţiune puternic degradanta. Aspergillus candidus, flavus, Penicillium cyclopium care contribuie la creşterea temperaturii masei de cereale la 60 – 70 °C, ducând la denaturarea proteinelor. Prin autooxidarea lipidelor din grau se poate ajunge la autocombustie.

    b.

    la umiditatea de sub 15 % se pot dezvolta numai mucegaiuri xerotolerante.

    c.

    la umiditatea de 14 % conservabilitatea graului este bună datorită valorii limită a activităţii apei. Deoarece practic nu se mai dezvoltă nici mucegaiurile xerofile care pot consuma lipidele şi glucidele din grâu. Se elimina producerea de căldură, apă şi dioxid de carbon.

    Cere ofertă 

      Duze cu jet dublu simetric XDT 130 Lechler

      Pentru aplicare în timp util chiar și în condiții meteo nefavorabile | Potrivit pentru PWM

      Duze pentru fertilizare lichida VR Lechler

      Duză pentru îngrășământ lichid cu debit variabil, bazată pe un design FD cunoscut și bine dovedit, cu distribuție laterală extrem de uniformă.

      Sistem flexibil pentru fertilizare lichida 5S si 5SL Lechler

      Sistem flexibil pentru fertilizare cu 5 orificii pentru administrarea ingrasamintelor lichde in etapa avansata de crestere

      Duze pentru fertilizare lichida FS Lechler

      Duze cu 5 orificii si jet vertical pentru utilizare pe toate tipurile de rampe.

      Duze Lechler cu injectie de aer model ID3

      Duze cu injectie de aer pentru uz profesional cu deriva foarte mica.

      Duze asimetrice cu injectie de aer si jet dublu model IDTA – Lechler

      Duze asimetrice cu dublu jet pentru o depunere optimizata si o deriva redusa considerabil la viteze mari de lucru.

      Duze compacte cu injectie de aer IDK IDKN Lechler

      Duze compacte cu injectie de aer IDK IDKN Lechler cu deriva foarte mica si spectru mare de picaturi. Deriva foarte scazuta si reducerea pierderilor în gama de presiune de pana la 3,0 bari (în functie de dimensiune)

      Duze pentru margine model IDKS marca Lechler

      Duze compacte cu injectie de aer cu deriva foarte redusa pentru aplicare pe horar

      Duze compacte cu injectie de aer si jet dublu simetric IDKT Lechler

      Duze compacte cu injectie de aer si jet dublu simetric pentru o buna acoperire si reducerea pierderilor in atmosfera. Acoperire optima a aparatului foliar si a suprafetelor verticale datorita jetului dublu simetric 30°/30°.

      Email
      Phone
      WhatsApp
      Messenger
      Messenger
      Whatsapp

      Add the number to the Contacts on your phone and send us a message via app.

      Call us:

      +40754042888

      Phone
      Email