Topzon Agricultural Machinery

Colier cu garnitura Schmelzer

pentru tubulatura siloz

Detalii tehnice

Colier cu garnitura Schmelzer

Model/Dimensiuni
⌀a
kg
DN 120 1mm vz.
120 mm
0.3
DN 150 1mm vz.
150 mm
0.3
DN 150 2mm vz.
150 mm
0.4
DN 175 2mm vz.
175 mm
0.4
DN 200 2mm vz.
200 mm
0.4
DN 250 2mm vz.
205 mm
0.5
DN 300 2mm vz.
300 mm
0.6
DN 350 2mm vz.
350 mm
0.7
DN 400 2mm vz.
400 mm
0.9
DN 200 3mm vz.
200 mm
0.4
DN 250 3mm vz.
250 mm
0.5
DN 300 3mm vz.
300 mm
0.6
DN 350 3mm vz.
350 mm
0.7
DN 400 3mm vz.
400 mm
0.9
Capac cu conexiune Schmelzer

Colier cu garnitura Schmelzer

Echipare standard

N
galvanizat
N
cu garnitura de cauciuc

Galerie foto

Colier cu garnitura

Schmelzer

Sfaturi si bune practici
Umiditatea critica de conservare este de 14,5 – 15 %. La o umiditate de 17 % boabele respira de 4 –8 ori mai intens decat la umiditatea de 14 %. Boabele care au ajuns la maturitate au o umiditate mai mare, dar si o activitate enzimatica crescuta. Boabele incoltite au o umiditate mare si energie de respiratie ridicata, reprezentand un pericol pentru intreaga masa de grau supusa pastrarii. De asemenea, semintele de buruieni, boabele sistave, care au pe suprafata lor o microflora foarte bogata care prin activitatea eu determina o crestere a uniformitatii si caldurii, sunt un pericol pentru conservarea normala.
Conservarea graului reprezintă un ansamblu de masuri tehnice care se aplica pentru dirijarea proceselor fizico-chimice si biologice din masa de boabe, in scopul păstrării in bune condiţii si cu pierderi minime ale acestora. Conservarea are ca principal obiectiv menţinerea integrităţii cantitative si a însuşirilor calitative ale produselor depozitate cu un consum optim de energie si combustibil.

Graul recoltat reprezintă un ecosistem complex cu o activitate enzimatica bogata localizata in germene, contaminat cu microorganisme si eventual infestat cu insecte.
Procesele metabolice proprii joaca un rol secundar in evoluţia postpubertare, iar instabilitatea graului cu un conţinut de umiditate mai mare datorându-se microflorei de
“camp” si de “depozit” (bacterii, drojdii si mucegaiuri).

Dintre factorii care influenţează procesele microbiologice (temperatura, compoziţia atmosferei din masa de grau, interacţiunile dintre speciile microbiene), umiditatea este
cel mai important factor in determinarea activităţii microorganismelor care contaminează graul. În funcţie de conţinutul in umiditate a graului, respectiv activitatea apei, pe grau se pot dezvolta diferite specii de microorganisme:

a.

la peste 20 % umiditate si temperatura de 20 °C se dezvolta rapid microflora aeroba anaeroba mezofila, inclusiv bacterii lactice, drojdii si mucegaiuri cu acţiune puternic degradanta (Aspergillus candidus, flavus, Penicillium cyclopium)care contribuie la
creşterea temperaturii masei de cereale la 60 – 70 °C, ducând la denaturarea proteinelor. Prin autooxidarea lipidelor din grau se poate ajunge la autocombustie.

b.

la umiditatea de sub 15 % se pot dezvolta numai mucegaiuri xerotolerante.

c.

la umiditatea de 14 % conservabilitatea graului este bună datorită valorii limită a activităţii apei, deoarece practic nu se mai dezvoltă nici mucegaiurile xerofile care pot consuma lipidele şi glucidele din grâu, cu producere de căldură, apă şi dioxid de carbon.

Cere ofertă

  Duze cu jet dublu simetric XDT 130 Lecher

  Pentru aplicare în timp util chiar și în condiții meteo nefavorabile | Potrivit pentru PWM

  Duze pentru fertilizare lichida VR Lechler

  Duză pentru îngrășământ lichid cu debit variabil, bazată pe un design FD cunoscut și bine dovedit, cu distribuție laterală extrem de uniformă.

  Sistem flexibil pentru fertilizare lichida 5S si 5SL Lechler

  Sistem flexibil pentru fertilizare cu 5 orificii pentru administrarea ingrasamintelor lichde in etapa avansata de crestere

  Duze pentru fertilizare lichida FS Lechler

  Duze cu 5 orificii si jet vertical pentru utilizare pe toate tipurile de rampe.

  Duze Lechler cu injectie de aer model ID3

  Duze cu injectie de aer pentru uz profesional cu deriva foarte mica.

  Duze asimetrice cu injectie de aer si jet dublu model IDTA – Lechler

  Duze asimetrice cu dublu jet pentru o depunere optimizata si o deriva redusa considerabil la viteze mari de lucru.

  Duze compacte cu injectie de aer IDK IDKN Lechler

  Duze compacte cu injectie de aer IDK IDKN Lechler cu deriva foarte mica si spectru mare de picaturi. Deriva foarte scazuta si reducerea pierderilor în gama de presiune de pana la 3,0 bari (în functie de dimensiune)

  Duze pentru margine model IDKS marca Lechler

  Duze compacte cu injectie de aer cu deriva foarte redusa pentru aplicare pe horar

  Duze compacte cu injectie de aer si jet dublu simetric IDKT Lechler

  Duze compacte cu injectie de aer si jet dublu simetric pentru o buna acoperire si reducerea pierderilor in atmosfera. Acoperire optima a aparatului foliar si a suprafetelor verticale datorita jetului dublu simetric 30°/30°.

  Email
  Phone
  WhatsApp
  Messenger
  Messenger
  Whatsapp

  Add the number to the Contacts on your phone and send us a message via app.

  Call us:

  +40754042888

  Phone
  Email