Topzon Agricultural Machinery
Companie

Compania Topzone SRL

Topzon a prins radacini in anul 2008, atunci cand prin experienta mea de inginer agronom am decis sa aduc in agricultura romaneasca cel mai bun raport utilitate/calitate/pret in materie de utilaje agricole cu aceasta companie.

Dupa o scurta vreme in care Topzon si-a facut simtita prezenta pe piata agriculturii din Tulcea si Constanta, compania si-a extins serviciile in Ialomita si Calarasi pentru tractoarele Zetor, apoi in intreaga tara pentru utilaje agricole.

Evolutia Topzon

In toata evolutia sa, Topzon si-a cladit propiul crez pe care si-l mentine cu sfintenie. Compania crede in primul in rand in Romania si in potentiatul ei agricol, dar mai cu seama in fermierii romani ce vor sa transforme tara in ceea ce a fost odinioara – GRANARUL EUROPEI.

Topzon este de 10 ani dealear autorizat al tractoarelor Zetor. Si are in catalogul sau o gama larga de utilaje agricole de top, precum:

pluguri, combinatoare, grape cu discuri, scarificatoare, dezmiristitoare, freze, prasitoare, semanatori, masini de plantat, masini pentru fertilizare chimica si organica. duze si accesorii pentru fertilizare lichida, masini pentru protectia plantelor. Masini pentru recoltare fan, cartofi si ceapa, remorci agricole. remorci tandem, pentru baloti si tehnologice, cisterne, hale pentru cereale. sonde de temperatura si prelevare probe, sisteme de aerare cereale, selectoare, masini de tratat, silozuri, FNC, tavalugi combinati pentru pajisti si cositori.

Viziunea Topzon

Compania Topzon s-a pozitionat ca un redutabil competitor pe piata agricola tocmai pentru ca a inteles problema fermierului roman – acesta are nevoie nu doar de utilaje agricole, ci si de consultanta de specialitate.

Companie
Alaturi de fermierul roman, Topzon vrea sa sadeasca valorile ce-i stau la baza si sa culeaga rodul prosperitatii ce-i dau Increderea in agricultura romaneasca si Puterea de a evolua constant.

Cu stima si consideratie pentru fermierul roman,
Nelu Stamate

Parteneri TopZon

Producatorii de utilaje agricole au inteles filozofia Topzon si compania a dezvoltat parteneriate cu brand-uri precum:

Tractoare Zetor
Utilaje agricole SMSCZ
Utilaje agricole APV
Utilaje agricole Sukov
Utilaje agricole Elica
Sisteme si duze fertilizare Lechler
Remorci PRONAR
Sisteme aerare si ventilare cereale Schmelzer
utilaje agricole Gaspardo
utilaje agricole Maschio
utilaje agricole Unia
utilaje nutreturi combinate Himel
utilaje agricole Opall-Agri
semanatori Pneusej
Masini si accesorii pentru protectia plantelor, fertilizare, Tehnofavorit
utilaje agricole Mecanica Ceahlau
Instrumente electronice pentru agricultura Isoelectric
lubrifianti pentru agricultura Igol
grape rotative Forigo
echipamente agricole Caffeni
utilaje agricole Angeloni
Companie Alături de fermierul român!
Email
Phone
WhatsApp
Messenger
Messenger
Whatsapp

Add the number to the Contacts on your phone and send us a message via app.

Call us:

+40754042888

Phone
Email