Topzon Agricultural Machinery
Zetor – Crystal Forterra Proxima Major Dealer autorizat Zetor

Tractoare Zetor

Zetor este o companie cu o tradiție de 75 de ani. Fondată în 1946.

Zetor – Crystal Forterra Proxima Major

Tractoarele Zetor – Crystal Forterra Proxima Major mărcii Zetor au început să-și scrie istoria în perioada postbelică. Primul tractor Zetor, Z 25, a fost „botezat” la 15 martie 1946. Cinci luni mai târziu, Camera de Comerț din Republica Cehoslovacă a emis o marcă comercială pentru marca Zetor.

Marca, ca toate lucrurile agreabile, s-a născut ușor și simplu: ca transcriere a literei „Z”, utilizată în sigla uzinei de inginerie Brno Zbrojovka unde au fost fabricate primele tractoare, combinate cu ultimele două litere ale cuvântului “tractor“. În 1954 a fost fondată baza de cercetare și dezvoltare pentru Zetor. În acea perioadă, pe câmpuri au venit cu succes modelele Zetor 25 și 15 extrem de reușite. Urmate de Zetor 30 mai puternic, iar în 1956 s-a născut un nou model mai robust, Zetor 50 Super, cu o putere a motorului de 50 CP (37 kW).

Topzon şi Zetor

Topzon este dealer autorizat Zetor şi executa service la standardele fabricii cu personal instruit de inginerii Zetor. În acelaşi timp se folosesc doar piese de origine în intervenţiile service.
Din anul 2011 când a început colaborarea cu Zetor Tractor, importatorul oficial în România, Topzon a vândut peste 100 de tractoare Zetor.

Zetor – Crystal Forterra Proxima Major

Gama de tractoare Zetor

consultanță, vanzare, service, reparatii

Tractor Zetor Primo

15 – 20 CP

Tractor Zetor Primo

Tractor Zetor Compax

25 – 40 CP

Tractor Zetor Compax

Tractor Zetor Utilix

40 – 50 CP

Tractor Zetor Utilix

Tractor Zetor Hortus

60 – 70 CP

Tractor Zetor Hortus

Tractor Zetor Major

70 – 80 CP

Tractor Zetor Major

Tractor Zetor Proxima

80 – 120 CP

Tractor Zetor Proxima

Tractor Zetor Forterra

100 – 150 CP

Tractor Zetor Forterra

Tractor Zetor Crystal

150 – 160 CP

Tractor Zetor Crystal

Zetor – Crystal Forterra Proxima Major

Tractoarele ZETOR se ocupă de drumurile municipale

Tractoarele ZETOR se ocupă de drumurile municipale

Ce înseamnă achiziționarea de tractoare pentru întreținerea drumurilor?
Și de ce ZETOR?
Concurăm cu parametrii tehnici, valoarea de cumpărare, durata garanției și calitatea lucrărilor de service. Aproape întotdeauna introducem tractorul în ofertă cu agregate.
A fost vopsit cu portocaliu comunal RAL 2011, prevăzut cu un arbore cardanic frontal, o placă DIN frontală pentru atașarea sculelor frontale (plug de zăpadă, perie de măturat etc.) și 3 circuite hidraulice cu revenire liberă în fața plăcii DIN. Pentru a monitoriza cositoarele laterale la bariere, a fost necesar să se amplaseze oglinzi retrovizoare suplimentare pe partea laterală a tractorului, o rampă ușoară cu LED cu control de pe scaunul șoferului și două balize au fost montate pe acoperiș. Nu în ultimul rând, a fost necesar să se completeze echipamentul tractorului cu un radio auto și un dispozitiv pentru monitorizarea consumului de combustibil și a poziției prin GPS.

Tractor Proxima

Tractoarele PROXIMA au suferit o serie de modernizări pe parcursul existenței lor și am putut convinge cu acest client că tractoarele PROXIMA își pot folosi utilizarea nu numai în agricultură și silvicultură, ci și în sectorul municipal. Pur și simplu pentru toți clienții care apelează la simplitatea și fiabilitatea mașinii.

Cerere de oferta tractoare Zetor

GDPR

3 + 12 =

Email
Phone
WhatsApp
Messenger
Messenger
Whatsapp

Add the number to the Contacts on your phone and send us a message via app.

Call us:

+40754042888

Phone
Email