ZETOR PROXIMA a fost introdus într-un nou design

Are la baza acelasi concept de estetica si confort introdus in colaborare cu studioul de designer-ului italian Pininfarina

Un nou design al seriei PROXIMA a fost introdus la targul AGRO SHOW, care a avut loc intre 19 si 22 septembrie 2019 in orasul Bednary din Polonia. Tractoarele au intrat in productie de serie la inceputul anului 2020; Cu toate acestea, debutul lor intern a fost pe 5 octombrie 2019 la Campionatul de Aratura din Cehia.

PROXIMA este printre cele mai populare modele, motiv pentru care am decis sa aplicam un nou design pe aceste tractoare dupa gama MAJOR. Are la baza acelasi concept de design introdus in colaborare cu studioul italian Pininfarina si cu siguranta va fi folosit pentru toată gama de modele,“ a declarat Jakub Hurta , directorul de marketing pentru ZETOR TRACTOR a.s.

Pe langa noul design, tractoarele PROXIMA prezinta numeroase imbunatatiri suplimentare, inclusiv un unghi de capota unic si o forma noua a acoperisului, care permite soferului tractorului o vedere mai buna din cabina, chiar si atunci cand lucreaza cu incarcatorul frontal. Sistemul de incalzire si A / C au fost inovate, ceea ce a si imbunatatit semnificativ efectul. In plus, in productie au fost utilizate tehnologii noi de imbunatatire a rezistentei materialelor.

Noul design a fost introdus cu ocazia aniversarii a 15 ani a liniei PROXIMA. A aparut pentru prima data in 2004 ca succesor al modelelor mai vechi. PROXIMA PLUS a venit trei ani mai tarziu cu o punte fata destinata sarcinilor grele, urmata indeaproape de PROXIMA POWER cu un nou sistem de schimbare a treptelor de viteza cu inversor electro-hidraulic. Modificari suplimentare au fost implementate in 2011. Principala inovatie tehnologica a fost introducerea hidraulicii mecanice cu reglarea tijei de tractiune din punctul al treilea. Tractoarele sunt disponibile in prezent sub denumirile PROXIMA CL, PROXIMA GP si PROXIMA HS cu puteri de la 76 la 117 CP. Noul design va fi aplicat treptat la toate cele trei modele, precum si la alte game.

Tractoarele PROXIMA vor fi foarte apreciate in fermele mici si mijlocii, dar si in silvicultura sau in servicii comunale. Este vorba de tractoare universale cu comenzi simple, ideale pentru orice munca, usoara sau grea. De asemenea, exceleaza atunci cand lucreaza cu incarcatoare frontale”, a adaugat Jakub Hurta.
Seria PROXIMA a fost prezentata in noul sau design fermierilor din Cehia, pe 5 octombrie 2019, la Campionatul de Aratura din Zabice Cehia, care este una dintre locatiile ZETOR TRACTOR SHOW.

Pe langa PROXIMA, la targul AGRO SHOW a fost prezentata si gama compacta de tractoare COMPAX si masinile de tuns iarba PRIMO, care au fost lansate ca pilot pe piata din Polonia. Tractoarele COMPAX sunt in special intrebuintate in timpul intretinerii de vara si de iarna la lucrari municipale, precum si in gradinarit. Sunt disponibile in puteri de la 25 la 37 CP. Masina de tuns iarba ZETOR PRIMO HT 20 are 19 CP, iar scopul sau principal este intretinerea suprafetelor de iarba.

Vizualizeaza pozele cu imbunatatirile 2020

Descarca fisa tehnica pentru gama Proxima

Descarca Oferta pentru Zetor Proxima 110 CL

Descarca Oferta pentru Zetor Proxima 120 HS

 

 

  • Share