Utilaje agricole

Grapa cu discuri DBx

Este un utilaj destinat fermierilor care pun accent pe performanță si calitate de lucru. Atrage atenţia printr-un cadru robust, din punctul de vedere constructiv cu patru secții asezate in X. Aceastra construcție facilitează trecerea din poziția de lucru in poziția de transport foarte repede cât si reglarea adăncimii de lucru prin ajustarea unghiului de atac.

Aşa-numitele discuri scurte diferă de grapele cu discuri  convenţionale în principal în temeiul metodei de suspendare a unităţilor de lucru - discuri - şi construcţia scurta a întregii maşini. Din aspectul utilizatorului, cel mai mare efect este mărunţire şi copierea foarte buna a terenului.

Disc tip DBMx
Prasitori de dezmiristit

Prasitoarea de dezmitistit şi motocultivatoare sunt instrumente universale pentru cultivare la mică adâncime si de prelucrare a solului la adâncime medie , care obţine rezultate excelente folosite impreuna.

Este un utilaj pentru prelucrarea solului la adâncime mică şi medie. Combinaţia organelor de lucru şi aranjarea lor permite utilajului sa lucreze imediat dupa recoltare în cazul tehnologiei minimaliste unde resturile vegetale sunt parțial încorporate.
Finischer
Plug subsolier

Plugurile subsoliere se folosesc in tehnologiile moderne de agricultura mai ales in cazul cultivarii plantelor cu inradacinare adanca.

Tăvălugii Cambridge sunt utilaje foarte larg răspândite cu avantaje bine cunoscute de către fermieri și nu poate lipsi din gama de mașini a acestora.

 

Tavalugi
Combinatoare
Este destinat, mai ales, pregătirii solului înainte de semănat în cadrul agriculturii clasice adică preponderent după arat sau după o lucrare mai puțin adăncă a solului.
Semanatorile produse de SMS CZ sunt concepute mai ales pentru tehnologii moderne de   semănat a culturilor chiar si in conditii mai dificile.
Semanatori SMS
Remorci autoincarcatoare

Remorcile autoincarcatoare se folosesc la eliberarea terenului dupa imbalotare a paielor si a materialului ierbos crescand productivitatea.

 

SMS ofera o gama larga de instrumente pentru incarcatoarele frontale si echipamente de manipulare.

 

Cupe pentru incarcatoare frontale

There has been an error.

We apologize for any inconvenience, please return to the home page or use the search form below.