Zetor Forterra HSX

Zetor Forterra hsx

forterra-HSX
Modele disponibile:

ZETOR FORTERRA HSX 100
ZETOR FORTERRA HSX 110
ZETOR FORTERRA HSX 120
ZETOR FORTERRA HSX 130
ZETOR FORTERRA HSX 140

Fisa Tehnica:

DOWNLOAD - FISIER PDF

Descriere:

Un tractor bine cunoscut pentru costurile mici de exploatare.

Motor: in 16-valve este apreciat pentru rezerva mare de cuplu (mai mult de 38%) si pentru calitatile economice cum ar fii consumul de combistibil, pentru care rezervorul de 225 de litri este suficient pentru o zi intreaga de lucru.

Cutia de viteze: Cutia cu cinci trepte, AutoPower-shift in trei trepte si Power-shuttle-ul ofera 30 de viteze inainte si 30 inapoi. Noua constructie a cutiei de viteze permite o selectare foarte usoara a celor cinci trepte de baza.

Hidraulica si PTO: Doi cilindri auxiliari asigura o distributie egala a sarcinii si o capacitate de ridicare de pana la 8500kg. Modelul Forterra HSX este dotat cu cea mai noua generatie de Hitchtronic(reglare automata a mecanismului ridicator).

Cabina: Spatioasa, suspendata, geamuri cu tenta fumurie si un luminator pentru a spori vizibilitatea la manipularea incarcatorului frontal. Bordul digital LCD ofera o gama larga de informatii utile si.ofera un comfrot ridicat pentru intreaga zi de lucru.

Sasiul: Ampatament marit pentru a oferi o stabilitate si manevrabilitatea de invidiat.

Tipuri de cabina

Basic: Luminator, scaun Grammer standard, scaun pasager cu centura de siguranta, volan fix, bord analog, lumini de lucru spate.

Classic: Luminator, scaun Grammer standard, scaun pasager cu centura de siguranta, volan reglabil, aer conditionat(optional), geam spate si oglinzi incalzite, preechipare audio.

Lux: Luminator, scaun Grammer Pneumatic, scaun pasager cu centura de siguranta, volan reglabil, bord digital, lumini de lucru fata si spate, aer conditionat, geam spate si oglinzi incalzite, preechipare audio, radio.

Zetor forterra hsx - galerie foto